What a day!

Vaknade pigg klockan 6 imorse bara för att jag la mig typ halv tolv igår. Det jobbiga var att jag hade en jävla huvudvärk. Jag vet inte om det är de här nya medicinerna eller om det är för att jag försöker dra ner på kaffet igen som orsakar det, hursom är det förjävligt drygt. Vid 7 skickar Annika sms att en ko är dålig så veterinären ska komma vilket innebär att Winston skulle vaccineras gång nummer 2. Före nio någon gång ringer Lina och säger att Dansa är dålig så veterinären ska komma och hon undrar om jag kan vara där. Det kan jag såklart trots att jag tycker att det är lite läskigt med sprutor och sövning så tänker jag att det går nog bra.
 
Jag går en kort promenad med Baltazar innan jag åker till stallet. Får för mig att Winston borde få gå en runda innan han ska gå lugnt nu i några dagar eftersom han vaccinerades. Mitt huvud dunkar så det tar en evighet att fixa i ordning honom. Med solbrillorna på hoppar jag upp och rider iväg på en pigg och flamsig häst. Gud hur han höll på idag men jag var så snurrig så jag vet knappt vad vi gjorde. Jag kommer ihåg att det kom en båt och åkte under bron när vi red hemåt haha.. Winston tyckte det var ascoolt!
 
Annika ringde och sa att de strax var påväg så jag gick ut i hagen för att hämta Dansa. Hon bråkade lite med mig och ville inte gå framåt ibland men vi kom in lugnt och fint. Ut i hagen igen för att hämta Winston. Vi stannade ute och åt lite gräs en stund så Baltazar fick springa omkring lite. Veterinären kom och Winston rörde inte en min då hon tröck in sprutan i halsen, duktig häst. Dansa fick en koll på allmäntillståndet innan hon fick en lugnande spruta så att veterinären kunde kolla i munnen. Allt såg bra ut förutom lite vassa kanten som hon raspade bort. Dansa var hur duktig som helst! Efter det mockade jag lite till innan jag åkte hemåt.. klockan hade då blitt halv fem.
 
Åkte då och käkade middag från La Perla, Räksallad med riven ost och två såser och utan bröd, såå gott! Mötte upp E och vi satt nere vi vattnet och åt i solen. Jag hade önskat att den hade hållt sig bakom molnen men man kan ju inte få allt. Huvudet var då lite bättre så vi satt där i typ två timmar. Efter det åkte jag och handlade födelsedagsfika till imorgon. Äppelpaj, vaniljglass och vaniljvisp. Allt sånt som jag inte tycker om. Det kostar massa pengar att baka lchf-fika och ingenting är lika gott som gluten och sockerfika så jag tänker att om de ändå äter skit i vanliga fall varför ska jag då anstränga mig att baka äckligare saker som kostar mycket mer. Jag känner inte för något fika alls så då blir ju det här perfekt!
 
Nu ska jag hoppa i ett bad med ett badsalt med doft av mango som jag unnade mig idag. Sen ska jag kolla på min nya serie som jag är fast i Justified, alla avsnitt tas bort om 7 dagar och jag har 2 säsonger kvar. Tidigast 12 ska jag sova för annars vaknar jag så himla tidigt. Imorgon hoppas jag min huvudvärk är borta så jag kan njuta av min födelsedag utan solglajjorna!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0