Holding on

Har rätt så mycket skit kring mig som påverkar mig. Det finns inte mycket jag kan göra åt något det enda jag kan göra är att förhålla mig till saker på bästa sätt för mig och andra såklart. Men det är väl så att om man inte hade mer att oroa sig för så oroar man sig mer för det man har?! Som nu tex skulle jag ju oroa ihjäl mig för Baltazar och hans operation och alla pengar och allt men näe det är så mycket andra saker som tar upp min hjärna. Självklart ligger det i mina tankebanor och grusar ner men jag orkar inte bryta ihop för det.

I dessa lägen blir jag vansinnig på Facebook. Människor lägger upp så mycket puckade saker och helt meningslösa saker att jag bara vill skrika ut massa grubbler i hjärnan. Men sen så sansar jag mig och döljer dom från min sida bara haha.. tänk om jag hade vetat det för 10 år sedan att jag skulle avstå en fajt!
 
Känner att jag blir så stressad över att inte kunna påverka och kunna saker. Det är så mycket som styr i livet och det stör mig haha.. Jag vill ha kontroll och inte bli så påverkad av alla känslor och tankar som rör omkring. 

Det mesta i mitt liv är bra! Har så många fina vänner att glädjas åt! En vän ska snart få barn! En vän har köpt hus! En vän utvecklas massor i ridningen! En vän har tagit ett enormt steg i rätt riktning för att få ordning på saker och ting! En vän har fått drömjobbet! & imorgon ska vi umgås hela familjen och käka tapas hos syrran, ska bli såå mysigt och skönt med en till paus! 
 
 Sist jag umgicks med familjen packade vi in oss i en bil och åkte och tog ett kvällsdopp..
 

Kvällsdopp

Ett filmklipp publicerat av Hanna Jonsson (@hannakjonsson) Aug 22, 2015 kl. 3:03 PDT


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0