Ny toy

Baltazar har hängt med mig några dagar trots jobb. Han har fått varit med överallt. Anna och Peter hade honom en dag så att han skulle få hitta nå något skoj. Det blir ett ganska stillsamt liv på jobbet och då jag är ledig tar vi det väldigt lugnt för att jag ska vila(ny strategi för att inte vara så trött hela tiden). I stallet går han ju och donar bäst han vill och jag fixar med mitt. Men han är ju ute och nosar runt massa så jag tänker att han trivs.
 
Igår låg han med oss inne i sadelkammarn när vi målade så nu är han vit lite här och där. Senare då Lina skulle gå med Dansa så hakade vi på som sällskap men vid Verkstaden började han känna av benet så då bar jag honom en bit bort och sen vände vi och gick hem, så då fick han gå från Årtalshuset. Stackars lilla hjärta. Tror att jag ska boka en röntgen nästa vecka så att jag verkligen har kollat upp allt.
 
När jag var in på Granngården så hade de hundleksaker på halva priset. Det fick bli en kossa. Han älskar den. Nu får den bo i stallet så att vi alltid har någon leksak där.
 

Kommentarer
Postat av: Tina

Hej!
Tänkte på det med suget som du skrev om i något tidigare inlägg. Har du testat L-Glutamin? En amonisyra som ger energi till hjärnan och dödar sockersuget. Skitbra! Typ 1 tesked i ett litet glas vatten kör jag och sen kan man hålla tillbaka sockerjävulen! (förutsatt att en inte äter saker som triggar den då :) ). Hoppas Winstons fossing håller!Vi brukar tejpa runt sömmar och sko med silvertejp när det krånglar, funkar ganska bra!

Svar: Sjukt ja jag åt faktiskt det ett tag :). Fick det av homeopaten! Ska se över det där med Silvertejp. I min familj lagar vi ALLT med silver tejp men jag har inte haft en tanke på att ha det på hoven :)
Hanna

2015-08-06 @ 13:31:07
URL: http://tinatjejen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0