Semlor

Just nu är det semlor överallt och jag som inte ens tycker om semlor blir sugen på semlor. Just nu har jag ett knep som verkar funka på allt. Jag ser mig och Winston hoppa över ett hinder. För att komma dit måste jag bli modigare såklart. Men det skulle även underlätta mycket om jag blev/kände mig smidigare och lättare för hans skull och starkare så att balansen är Perfekt eller ja ni vet mycket bättre i alla fall. Så så fort en frestelse dyker upp framför mig så blundar jag och tänker på vårt hopp. Det kanske blir så att vi aldrig hoppar. Men eftersom detta fungerar just nu så kör jag stenhårt på det. Ett annat knep är att jag intalar mig själv att bara en till dag, imorgon kan jag  äta  sova  vila  eller skita i allt för att det är sååå jobbigt. När nästa dag kommer så brukar jag vara pepp igen.
 
 
Jag vet att många äter lchfaktiga bakverk eller godsaker. Jag tycker inte att dom är riktigt smarriga. Ni vet sådär super goda. Så för mig är det inte värt det. OCH jag vill inte ersätta något dåligt med något inte så bra, det är ju faktiskt inte bra att ge efter för knasiga tankar. Kakorna jag bakade för ett tag sedan, dom åt jag för att i början få mig mer fett. Det var ett tips för att jag inte var så inspirerad av ägg och majonäs. 
 
Hur gör ni för att inte falla för frestelsen just i stunden?

Kommentarer
Postat av: Tina

Brukar undvika att handla alls när jag är hungrig eller när jag har cravings. Precis som du skriver så är det ju semlor överallt nu. Jag älskar semlor, och kanelbullar och saltlakrits.
Kommer långt på att inte handla på tom mage eller med suget som sällskap.
Under tävlingssäsongen brukar det vara mkt lätt att avstå, när man har sina knöliga lår i vita ridbyxor i färskt minne! :D

Svar: Tycker du? Vad äter du ute på tävlingsbanorna? Jag tävlar ju inte själv så jag kommer missa mina knöliga lår i vita ridbyxor :P men jag kommer vistas en hel del på tävlingsplatser och dom brukar vara värdelös på bar mat?!
Hanna

2015-02-02 @ 21:30:37
URL: http://tinatjejen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0