Mysteriet är löst

 
Jag har haft ett så himla skönt och behagligt lugn efter jag lagade tanden att jag känt mig lyckligare än på länge. Så tog jag äntligen tag i att flytta sängen så att jag kan sova bra. Tänk att jag har legat tvärs över sängen sedan jag flyttade hit. Nu har även resterande möbler hittat sin plats. Jag känner mig samlad och det är så skönt.
 
Jag har inte riktigt någonting på hjärtat idag som jag vill skriva om. Har haft superhärliga dagar i stallet men kan inte bestämma mig om jag ska fortsätta skriva "häst inlägg" eller inte. Kommer dock komma upp massa fina bilder någon dag så Linda var med till stallet och fotade när vi red idag. Så roligt att ha riktigt fina bilder.
 
Imorgon har jag en To Do lista som jag vill beta av så snart som möjligt. Det är massa jobbiga grejer som jag behöver ta tag i. Jag ska försöka komma ihåg "efter tandläkaren" känslan. Men grejen är att även om jag bokar tider på de ställen jag borde så kan jag ju boka av dom innan tiden kommit. Det är ju ett problem jag har. Men jag tänker att om jag bokar en tid så kan det ju hända att jag dyker upp på den också, om jag inte bokar någon så finns det ju ingen chans alls.
 
Ja och just det, den hemliga "julklappen" mysteriet är löst. Det var från en av mina närmsta vänner <3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0