Så duktig

Igår skulle vi rida till E, ett tempo pass. Men när vi kommer till tåget så är det grönt så jag vill att vi vänder och väntar tills tåget åkt. Bommarna går dock aldrig ner och tåget kommer aldrig men det vet man ju inte i förväg. Det känns som att de där lamporna förstör mer än de hjälper. Jag vill inte vara precis vid bommarna när de går ner för på andra sidan är en djupt brant dike och där vill jag inte hamna med Winston.
 
Men vi vände alltså och red hem igen och Winston var så himla känslig och lydlig Hela ridturen. Skulle nog vart lite för stark om vi hade ridit efter men nu red vi mest före. Red hemma på vägarna och fram och tillbaka till kyrkan två gånger. Det var så himla roligt!
 
Han ville fortfarande inte ta galoppen så smidigt som han gjort tidigare utan sänker huvudet och börjar slängtrava in i galoppen. Det blir helt obalanserat och jättesvårt att få någon ordning på. Men jag ska kämpa med det nästa gång vi rider själva.
 
Imorse hade jag ställt klockan på 13 minuter över 7 och hade tänkt åka till stallet för att rida en sväng. Men jag ångrade mig och lät honom få en vilodag istället. Var så trött för jag har knappt sovit inatt, har massa träningsvärk och så är det nysnö så det kan bli styltor. Jag hade tänkt ett kortare men väldigt kontrollerat pass och det skulle inte fungera idag. Åkte med Lina och mockade och fixade stallet vid halv nio istället och sitter nu nyduschad här hemma i soffan och väntar på att barnen ska komma. Barnvakt står på mitt schema i helgen!

Kommentarer
Postat av: ɑ n n i k ɑ

Fin häst!

Svar: Tack :-)
Hanna

2015-01-31 @ 13:17:21
URL: http://blogofphoto.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0