Var så glad

Har vart hemma hela dagen och inte ens vart in här på bloggen. Jag var verkligen så glad idag. Avslappnad och tankarna kändes okej och energin har hittat tillbaka till mig. Poppade musik och mös på balkongen med jordgubbsvatten och ja allt kändes lite lättare. Det känns som att det ligger ett stort moln över oss som ibland skickar ner blixtar för att pajja något.  Hur sjuk tanke är inte det?! Men det är så det känns.
Jag har fått ordning på maten IGEN nu också. Känner mig allmänt flebbig och ostark. Jag tänker för tillfället inte lägga mycket tid på att fundera runt det eller om hur jag ska göra och inte göra nu. Jag har ju misslyckats hur många gånger som helst och vet exakt vad jag ska göra men jag gör det inte ändå. Jag har ett känslostyrt ätande och mina känslor är överallt och har vart för länge.
 
Åkte till stallet och red ut med Lina och Dansa. De red med oss hela vägen hemifrån och sen red vi en runda på grusvägarna upp mot Sörfly runt Triangeln. Winston var superhärlig och brassade på mest hela tiden! När vi gick hem genom skogen så snubblar han till och sen är vänster framsko helt lös. De skoddes i måndags. Fy fan vad jobbigt det är att ha häst!!
 
Nu ska jag gå och sova och imorgon väntar en riktig skitdag. Ja just det min bil är paj också. Min telefon fungerar när den känner fört. Men det är ingenting motför att min mormor är så dålig. Fan alltså livet, give some happiness nu tack!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0