God morgon

Sitter i soffan och äter en lax med lapptäcke för hundraelfte dagen. Jag ska strax slänga på mig kläderna och springa ut till Lina som ska plocka upp mig. Vi ska på tävling med Skrotan idag. Hon råkade ju trilla omkull på en isfläck igår så vi hoppas att hon mår tipptopp idag i alla fall.
 
Ibland på helgerna kan jag få ett sug efter "mitt gamla liv" alltså livet innan häst. Jag hade ju så mycket tid då, eller jag borde ha haft haha.. Så igår tog jag mig för att hänga med vänner som jag inte sett på ett tag och sen gå ut med dom. Men ja jag älskar förfester med gitarrspel, massa prat och mys. Gå ut är nog fortfarande inte min grej hur mycket jag än önskar att det vore lite mer mig. Jag hade roligt men inte sådär superkul som jag vill ha. Men bara att fixa mig i ordning och pyssla lite extra med mitt utseende gav mig en liten uppåtpuff så det var ju kul.
Träffade på en sjukt otrevlig människa också som jag blev lite tillbakadragen och anpassade mig till. Såhär i efterhand fattar jag inte hur skjutton hon kunde komma undan med att vara så. Jag måste ha vart väldigt tolerant och accepterande igår. 

Kommentarer
Postat av: sanna

jätte fin bild!

Svar: Tack :)!
Hanna

2015-03-22 @ 18:10:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0