GRYM

Jag är så himla nöjd med hur jag skött maten de här sista tråååkiga dagarna! Inte ätit någonting jag inte ska och sen att jag inte har rört mig känns ju lite omöjligt så jag skiter i det..... JA det var så jag tänkte skriva igår då jag kände mig såå nöjd och glad över att jag inte hamnat nere i sockerfällan. Vad händer? Jo jag börjar fundera på VAD jag har ätit och inser att jag ätit en paprika dippad i två olika ostar på hela dagen. That´s it!
 
Ja det går alltid åt något håll och när jag har värk så känner jag väl inte att jag är hungrig. Nu är jag dock hungrig så jag hoppas på något snaskigt fredagsmys typ hallon och grädde. Eller lite ostkuber, har ett hett tips till er så kanske ska kutta upp lite och fota så jag kan berätta på ett fint sätt !
 
Jädra skit alltså att jag har lika lätt för att inte äta som för att äta fel saker. Förr upplevde jag att det var mycket bättre att jag inte åt men nu börjar jag ändra mig för det tar mig längre tid att inse, sätter kroppen i svält och gör mig därefter väldigt hungrig i flera dagar vilket kräver 100% fokus!
Jag behöver verkligen den där kryssningen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0