Söndag 15 mars

Började dagen i stallet där jag lyssnade på musik, mockade och njöt av solen. Vid tio kom Ida och då tog vi in hästarna och fixade dom klar för en ridtur. Vi red till Båtbryggorna och skrittade nästan bara. Winston var pigg och helt perfekt att rida. Noa likaså, glad men lugn och snäll. Så mysigt att bara strosa runt!


När jag kom hem satt jag ute i solen en stund med Baltazar nosandes runtomkring. Annars har jag inte gjort så mycket mer aktivit idag. Min rygg, gud jag orkar inte ens tänka på det, men den gör ont, alldeles under skulderbladen, så som jag hade förut fast inte lika mycket och jag hoppas det bara går över fort.



Nu har jag precis käkat middag. Bönpasta med grilladkyckling, tapenade och cremefraiche ihop blandat. Sjukt gott! Tog bönpastan istället för grönsaker(äter ju mer kolisar på helgen). Är peppad för att strikta upp mig något inför veckan. Skulle behöva en promenad för att uppnå 7000 kalorier denna vecka men jag väljer nog att så som det känns nu vila ryggen istället. Kanske är nått bra på tv?! Jag kollar ju typ aldrig på tv men jag knäppte precis på tvn och kikar nu på nyheterna. Är ju mest hemskheter som händer. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0