Horse stuff

Idag red vi ut med Lina och Dansa till Sågen. Winston var pigg allert och tyckte livet var roligt igen! Detta innebär att min tanke att han skulle gå någon färre dag per vecka SPRACK. Det verkar inte fungera med hans kropp att vila mer. Han blir knackig och på dåligt humör. Så jag får försöka pilla ihop tid så att det funkar med minst 5 tillfällen per vecka.
 
Jag vill ju köra in honom också. Men det är himla svårt utan bra sele och utan trygg hjälp. Ska försöka få med mig Lina någon dag så att jag ser att det funkar för då kan jag ju säkert själv sen. Tänken är då att köra minst 1 pass per vecka. Gärna de längre rundorna så att han får jobba men utan tyngd på ryggen. Det vore så himla roligt att kunna köra!!
 
Idag har jag vart på Clinic i Ockelbo, det var western och lite NH inspirerat. Himla roligt att få lite nya övningar och även påminnas av övningar vi har gjort men som hamnat lite i skymundan för allt annat vi gör. Veckan framöver är vi all by oss själva då Lina och Dansa ska ut på lite träningar och jag jobbar eller har möten. Kanske ska passa på att försöka få till körningen? Han känns inte lika pigg nu heller. Kanske är bra tidpunkt. Eller vad vill jag göra helst?! Svårt val.
 
 

Helt jävla fantastiskt att jag har detta i mitt liv och det är "nypa mig i armen" stämning ofta på våra turer!

Ett filmklipp publicerat av Hanna Jonsson (@hannakjonsson) Okt 16, 2015 kl. 3:17 PDT


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0