Orka

Jag kan just nu inte ens fundera på vad meningen med livet är. Att ha ett vardagsjobb är inte att leva livet till max för mig. Jag vill ge så mycket på ett jobb att jag nog inte orkar med ett vardagsjobb. Sen vill jag hinna så mycket i mitt liv att jag inte hinner ha ett vardagsjobb. Ett vardagsjobb ger helgerna massa press och knappt någon avslappning alls med tanke på allt man vill göra då. Hur klarar människor det här?
 
I helgen har jag vart däckad av någon konstig sjukdom som givit mig värk i hela kroppen. Mina tänder, leder, hårbotten, fingrar och hela jag har liksom värkt. Otroligt jobbigt. Sen har jag nog haft feber, både feberfrossa och febersvettning. Har känt mig helt fluffig i hjärnan.
 
Idag är det måndag och det hade känts bra om det var fredag. Idag jobbade jag till 16. Hade möte 16.30-18.30. Gick på bio med den jag är kontaktperson till och nu är jag nyduschad och sitter här i soffan i några minuter innan jag ska sova. Imorgon har jag bytt arbetstid för att det behövdes på jobbet så då ska jag jobba 6.30-15, åka till stallet och rida, skynda hem(eller bli hämtad direkt i stallet) och sen åka på Yoga och sen hem och sova! Onsdag öppnar jag! Det tar så mycket energi av mig att gå upp tidigt på morgonen.
 
Det är en himla tur att jag gillar själva jobbet och att vi för tillfället har grymma vikarier! Barn är verkligen så härliga att umgås med!
 
Nu gäller det bara att orka, på ett bra sätt, på ett sätt som gör att jag mår bra hela tiden och inte stressar eller tar på mig för mycket. Jag upplevs kanske inte som en människa med höga målsättningar men det har jag. Jag vill inte att barnen ska ha haft en "bra dag", jag vill att dom ska ha haft en rolig, lärorik, skön, fin, lugn, härlig och toppen dag!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0