Onsdag

Jag slutade klockan två idag och åkte direkt hem och klädde av mig och kröp ner i sängen och sov. Att jag kan vara så himla trött? Men efter en timmes powernap var jag pigg och glad igen. Då hade även Lina slutat och vi åkte mot stallet. Väl i stallet gick Lina snällt ut i hagen och hämtade in W. Mitt högra knä har fuckat ur och gör orimligt ont, hoppar inte ur led eller så utan hugger och värker.
 
Svirade om W till ridfit och red mot Hårga på en piggelin herre. Vi förstår inte riktigt hur han kan vara så pigg och ha så mycket energi kvar efter de senaste dagarnas ganska intensiva ridturer men det är ju roligt! Vi red till Renarna och vände. Travade mest hela tiden men skrittade i nerförbackar och nerförslutningar. Mina ben dog typ vid Blåvita på vägen hem så då skrittade vi lite i uppför också haha. Han känns himla fin nu! Medelfart var 8 vilket är högt för att vara oss men vi stannade inte en enda gång och pratade med någon eller vrångades heller. Efter storvägen kom en epa som puffade ut svart rök så W blev spänd. Sen kom en bredlast lastbil när vi precis kom vid en infart så då svängde jag in oss och stannade men då får W någon knäpp och drar iväg i galopp ut på åkern. 
 
Väl hemma svirade vi om och släppte ut W och packade in Dansa i transporten. De hade en helt ljuvlig och fartfylld träning! Så härlig energi och många framsteg! Tror att W också vill med på utflykt!
 
Tillbaka i stallet ville hästarna inte komma in så jag haltade mig ut i hagen till slut och då gick dom snällt bredvid. Jo men det är typ det jag har gjort idag förutom att jobba. Man hinner inte allt men man hinner mycket skoj!

Kommentarer
Postat av: MalinKalin

Hoppas det blir bättre med knät!

Svar: Tack. Det hoppas jag med!
Hanna

2015-10-04 @ 09:31:14
URL: http://malinkalin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0