Snurrig but in a happymood

Jag har fått ett nytt jobb!! Börjar den 11 september och är så jäkla glad! Känns underbart att veta att jag kommer ha en hel lön framöver. Den behövs! Men arbetstiderna är ju galna, man jobbar jämt och måste upp tidigt 5 dagar i veckan. Blir ett lite annat liv nu. Det innebär också att Ballen måste få en riktig dagmatte och inte hoppa runt bland oss alla. Hans operation blir också lite struligare. Så det är mycket tankar och ett konstant leende på mina läppar!
 
Jag har känt mig allmänt stressad idag. Trött från morgon till kväll. Hela min kropp värker!! Tror det är sen jag nästan ramlade av igår. Eller så är det från Yogan i förrgår. Sen har allting strulat från skrivare till att inte tappa saker i backen. Känns som att jag har förträngt mycket skit från idag och det är nog lika bra för det ordnade ju sig till slut. Linda ställde upp med en skrivare, jag fick åka några extra rundor och fixa med allt, Växbo på Hoj är avslutat och det känns HELT underbart!, Tjejjoursgrejen vi hade på Kilaforsbion ikväll gick kalas och är nu över Oooooch jag har ett jobb!

 
Red till Renarna idag och höll igång hela tiden. Winston blev aldrig trött. Jag var slut och då av att ha ridit helt normalt inte en segpropp som inte går framåt utan hjälp. Han busade inget utan använde energin till det jag ville. Jobbade fint i både skritten och traven! Lycka! Bilarna var djävliga idag, åkte som idioter och en skvätte upp vatten på Winstons ben och min sko. Blir så förbannad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0