2016

Jag känner att jag lite smått blir dränerad av att ha ett vardags jobb. Så mitt mål med 2016 är väl mest att försöka fixa jobbsituationen på något sätt. Känner att en dag mindre per vecka skulle lösa mycket men det innebär även mycket mindre pengar i månaden. Ja jag vet inte hur jag ska tänka. Denna vecka har varit tråkig i hästlivet då det är väldigt kallt. Men det har givit mig mer tid till annat vilket jag känner att jag vill ha. Ja herre gud tid alltså, tänk den som kunde sälja det på burk!
 
Vi har ridit en hel del i år och W är i toppform! Han är pigg och glad. Snön älskar han verkligen och kylan verkar inte bekomma honom speciellt. Vi har börjat rida ut på E igen och himmelen vilken skillnad på ork det blir på hästarna på nästan plan mark motför alla galoppbackar åt Hårga hållet. Häromdagen blev W så sprallig bortåt att han knappt visste vart han skulle ta vägen. Så roligt att han är så här men så irriterande att jag rider med 7 lager kläder och därför känner mig som en klump.
 
Baltazar bor ju mest hos mamma och pappa nu för tiden. Det grumlar lite mitt liv. Jag vill ju ha honom med mig, han är ju min bästa kompanjon. Men det fungerar inte och jag vet det men ibland kan inte hjärnan övertyga hjärtat helt. Den senaste veckan har han blivit halt på höger framben, alltså inte det som är krossat. Häromdagen fick mamma nog och krävde veterinär, det är himla svårt att bedömma för mig som träffar honom så lite. Så jag bokade en tid och vår underbara veterinär anpassade så att jag fick komma efter jobbet ikväll. Benet är helt men ligament och ledband är utdragna i den vänstra klokotan. Så han har ont och ska fortsätta äta sin medicin som han har för vänsterbenet och röra sig begränsat. Jag hoppas det går över snabbt för just nu lider man när man ser honom hoppa runt på tre ben. Idag var jag hem och rastade honom på lunchen och jösses så fint det är ute nu!! Iskallt men fint! Och nu har jag behållt honom hemma inatt, får se hur det blir i helgen då jag inte vill att han ska röra sig för mycket och jag är ju i stallet massa.
 


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0