Snart februari

Tiden bara springer iväg och man vet aldrig vad som händer. Idag slutade Kicki på jobbet för en tid framöver och det känns riktigt skit faktiskt. Hon underlättar mina dagar och jobbet blir ännu roligare med henne där. Jag jobbar ju kvar i några månader till.
 
Jag blev sen från jobbet och kände mig stressad i bilen vilket inte alls är bra för körningen. Men kände att jag verkligen längtade till stallet för idag har kanske inte vart den bästa dagen. När jag kom till stan skriver Lina att hon tar stallet! Hon har gjort det alldeles för ofta nu på slutet men gud va tacksam jag och min kropp är för dessa kvällar. Jag bestämde mig för att strunta i stallet och ta hand om hemmet så ikväll har jag städat och lagat matlådor. Jag skulle ha gjort det även om jag hade åkt till stallet och mockat en sväng men då skulle jag vart klar mycket senare. Nu är jag tokslut och tänker faktiskt lägga mig och sova.
 
Igår var jag på bio - The 5th wave, helt sjukt film om utomjordingar och barnsoldater. Läskigt nära vissas verklighet ibland.
 
Jag känner mig äntligen redo för 2016!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0