Vilken dag

Jag var ledig igår och tog tillfället i akt att spendera tid med allt jag gillar. Började dagen med att fixa lite här hemma. Jag har så mycket grejer "påväg" nu och jag vet inte om jag bara ska slänga allt kanske?! Men jag gjorde hursom inte det. 
 
Hade haft en lite dålig känsla för att jag inte hade tagit tag i att fånga in kattungarna som huserar i en bondgård. Så jag ringde Amanda och plockade upp henne och åkte förbi för att ställa ut kattfällan. Vi lyckades hitta 2 kattungar i källaren så det blev riktigt lyckat! Två katter får behålla sina liv!! Nu bor dom i ett jourhem i Huddik.
 
Efter det åkte jag till stallet och satt i hagen länge! Red Winston till Hårga och tjuvred på en åker några varv. Winston var så pigg och glad! När jag kom hem till stallet så hade Veronica, Johanna, Alice, Liv och Harry kommit. Småtjejerna fick provrida Winston. Kort kommer en annan dag, jag tog av tränset på vägen hem och glömde nämligen att sätta på Winston grimma så de red honom lös haha.. Säkert gulliga kort! Sen skulle jag få in Lucas för det var honom de kom för att pyssla med. Men herregud vilket shjå att få in dom. Samson och Dansa levde loppan för att jag tog in Nosan först och Lucas var längst bort i hagen. Till slut fick alla hästar komma in och Lucas blev ordentligt ompysslad. Sen sadlade vi och tjejerna red igen fast nu på lillen då. Sen åkte dom hem.
 
Jag donade på och så kom Maja och pysslade med Nosan. Älskar när våra hästar blir ompysslade. Sen kom Lina och skulle rida en lugn tur. Winston och jag hakade på! Det var inte någon lugn tur såklart! Det var nästintill en hurtrunda fast med rätt långa skrittpauser och kort. Men det var såå mysigt och jag uppskattar verkligen sällskap!
 
Sen var jag en snabbis till bondgården och kollade till buren och om det var fler katter i källaren men inga fler syntes till. Kom hem 21 minuter innan jag skulle vara på möte uppkopplad och förberedd. Jag hann! Dock blev jag bara uppkopplad och hade inte dagordningen i ordning vilket gjorde att mötet tog 2 timmar drygt. Men det var det värt. Nu har vi en ny plan med Tjejjouren och det känns skönt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0