Diet vecka 22

Hej hopp! Jag hade lite förträngt vägdagen idag för att jag visste att jag skulle antingen stått stilla eller gått upp i vikt. Och såklart hade jag rätt. Jag har gått upp 1 helt kilo! Så nu står jag på - 19,6 kilo åter igen.

Detta har sin förklaring i att jag börjat träna. Jag går ALLTID upp i vikt när jag tränar det finns inte ett enda undantag i hela mitt liv när detta inte har inträffat. Det brukar ta upp till 5 veckor innan vikten börjar dala neråt igen, så nu vet ni vad vi har framför oss. Massa tråkiga veckor med träning som inte VERKAR fungera men som gör det senare. Då kan jag rasa i vikt istället. Jag är ändå glad att jag har kommit igång med träningen och mitt krav på mig själv är att jag ska träna minst 2 gånger i månaden! Inte så mycket för er men min hjärna klarar inte av mer än så. Jag kommer säkerligen träna mer, har ju tränat två gånger bara denna vecka men det är inget krav.

Eftersom vikten kommer att bli opålitlig framöver så har jag ett nytt officiellt mål och det är att mitt "magmått" ska vara 88 den 28 februari senast, helst redan 27 januari!.

Jag kom ihåg min lila, svartvita klänning när jag såg den på kortet härom dagen. Så jag tog ett kort.. skillnaden är inte så stor tycker jag. Vad tycker ni?

Somras..


Igår..

Kommentarer
Postat av: Jannica

Jo, skillnad, helt klart. Du är jätte fin :)

2010-12-09 @ 15:55:12
URL: http://jannicaaenneby.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det syns visst skillnad, mage, armar och ansikte är smalare nu :)

2010-12-09 @ 16:06:32
Postat av: Anny

Jag håller med föregående talar, ser också skillnad.

Gällande kom ihåglappen så är det en lista på bloggar som jag läser, som jag döpt om till komihåg. Med blogger (blogspot) kan man välja att den automatiskt visar senaste inläggets rubrik, och den blogg som senast uppdaterat hamnar längst upp på min lista.

Jag vet inte hur det är på blogg.se, men du borde kunna ha en vanlig länk-lista iaf. Sen hur mycket som går att ändra på den vet jag inte.

2010-12-09 @ 16:48:27
URL: http://aaanny.blogspot.com
Postat av: Sanna

Alla skillnader som SYNS är ju as bra!=) det är skumt det där med träning, men jag tror det är oundvikligt att träna lite nu när du kommit så himla långt, för min del betyder träning att förska gå så ofta det bara går och ta alla trappor man ser, allt annat är bara ett stort plus , jag tycker du är fantastiskt peppande som huggit tag i gymmet oxå haha=) Kör hårt! eftersom du är envis som en åsna så kommer det här gå galant, nu är det bara lite tålamod oxå=) Kramar

2010-12-09 @ 17:10:29
Postat av: Anonym

Vilken dotter det syns verkligen har du mätt under bysten och kollat måste vara många cm. kram mamma tålamod!

2010-12-09 @ 18:02:09
Postat av: Sara

Härligt att hitta en till som lyckat följer LCHF :) Jag har gjort det sen min förlossning i december. Hade övervikt redan innan jag blev gravid så jag hade/har en del att gå ner =)

2012-05-06 @ 12:14:13
URL: http://saaraaaa.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hahaha ja jag har sett det och skäms lite faktiskt! Ser ut som en liten nörd! Haha

2012-05-06 @ 20:13:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0