Hannas Kladdkaka
Detta är kladdkakan som aldrig misslyckas!
Ingredienser:
4,5 dl Socker
3 ägg
3 dl mjöl
3 tsk vaniljsocker
1,5 dl kakao
225 gram smör
Blanda ägg och socker, vispa med en vanlig visp så mycket du orkar, behöver inte bli vitt eller så utan bara så de har blandats. Ha sedan i Mjöl, Vaniljsocker, Kakao, och sist rör du i smöret. Så enkelt!
Grädda kakan i 175 grader där gallret oftast sitter i ugnen, lite lägre än mitti & i 10-20 minuter, i min ugn tar det exakt 20 minuter då är kakan perfekt. Kladdig men håller ändå ihop som en kaka.
Servera med varma bär (just denna bild svartvinbär) och vaniljglass!
Här med Varma Hallon & vaniljglass
Kommentarer
Postat av: Linda Larsson
Nu har jag din kladdkaka i ugnen =) KRAM
Trackback