Förklaring
Ni frågar hur jag kan äta Knäckebröd när jag äter LCHF. Jo om ni läste receptet som jag länkar till så skulle ni inse att detta inte är något för er vanligt Knäckebröd utan ett som är fritt från mjöl och annat skit. Jag har dock gjort om det lite sedan jag la ut det.
Jag gör två plåtar och använder 3 dl Linfrö, 1,5 dl Sesam och 1,5 dl Pumpafrön. Blandar detta med 5 dl vatten och salt, låter stå i 3 timmar. Brer ut på TVÅ plåtar med bakplåtspapper. In i ugnen på 150 grader i 1,5 timme. Så jävla gott men mycket smör på!
Jag gör två plåtar och använder 3 dl Linfrö, 1,5 dl Sesam och 1,5 dl Pumpafrön. Blandar detta med 5 dl vatten och salt, låter stå i 3 timmar. Brer ut på TVÅ plåtar med bakplåtspapper. In i ugnen på 150 grader i 1,5 timme. Så jävla gott men mycket smör på!
Kommentarer
Postat av: Linda
kankse man ska testa att göra, så jäkla gott med knäckebröd ju :-) Brukar dock unna mig en finncrisp ibland för att få sätta i mig riktigt bröd ;-)
ha en bra dag..
Postat av: emma
mina går bara sönder när jag ska ha på smör, oavsettt hur försiktigt jag brer..va gör man för fel näre blir så..inte kul att äta smulorna bara...
Postat av: jannica
Men oj vad det såg gott ut! Måste testa!
Jätte fin blogg:)!
Trackback