Diet vecka 74

Ja med lite fusk nu då så har jag uppnått den otroliga summan MINUS 37 kilo sharp! Får se om jag går ner eller upp till nästa vecka, jag spydde ju ändå igår. 3 kilo kvar till mit julmål, vad tror ni om det?! Jag vet fan inte. Överhuvudtaget så är mitt mål att stå kvar på minus 40 kilo till 1 januari så om jag inte lyckats till julen så måste jag lyckas under julveckan.

Nu är det alltså endast 22 kilo kvar till mitt dröm mål. Är inte det sjukt? Jag förstår att det kan kännas mycket för er som inte är tjocka men för mig känns det som otroligt mycket kämpande men ändå överkommligt.

& för er snälla själar som hela tiden påpekar att jag inte behöver gå ner något mer i vikt. Jag har inte okej BMI och även om bilderna ser bättre ut nu än när jag började så har jag mycet kvar att ta av. Ska ge er exempel här på hur jag ser ut nr jag sitter. Det är för hemskt egentligen för att lägga ut men vafan ni har ju sett mig nästan naken.






Men jag känner mig nöjd ändå med vad jag har åstakommit. Bilderna är tagen för någon kväll sedan då jag satt och filurade. Alltså inte idag dagen efter kräkning.

Kommentarer
Postat av: Linnea

Bra kämpat! Keep on going!

BMI är ju egentligen helt "fucked up" om man får uttrycka sig så :P

Jag är ganska lagomt kort, 160, är lite chipsig, men tränar ganska mycket och har ganska "grov benstomme"... enliget BMI så lider jag av fetma! Haha, det är lixom ganska komiskt! :P

2011-12-08 @ 10:43:21
Postat av: Anonym

Så fin min dotter! Kram mamma

2011-12-08 @ 19:50:25
Postat av: Marion

Men om folk kunde låta bli att kommentera om vikt och skit (ursäkta uttrycket) hela tiden.



Jag har ju haft diverse ätstörningar under merparten av min tonårstid och alltid blivit "utsatt" för mitt val av mat, eller inte mat osv.



Nu på jobbet så klagade folk för några månader sedan hur lite grönsaker jag åt (alltså inga). För några veckor bestämde jag mig för att ta med lite grönsaker till maten och minska portionerna. Vad säger dom nu då? "Vad mycket grönsaker du äter hela tiden!".



Och som mina mellanmål... Ibland är jag sugen på ett ägg, men känner att det kan vara lite för lite att stå sig på flera timmar till lunch. Så då kan jag ta med ett äpple tex. Då frågar dom "går du på nån konstig diet som äter ägg och äpple!?". Men NEJ! Jag är väl vuxen och kan äta vad jag vill!



Jag blir så less. En vacker dag kommer jag ledsna och spy ut hur jäkla dryg alla är som bara tjatar om min mat och håller på...



Ursäkta att det blev så långt inlägg, men jag blir så trött...



Sköt sig själv och skit i andra om man ändå inte har nåt att tillföra.



Punkt.



Du har gjort, och kommer att fortsätta, göra en kanonbra viktresa! Jag är så otroligt imponerad, och glad att du har sånt bra stöd av dina nära vänner och din familj!

2011-12-09 @ 03:39:17
Postat av: MalinÖ

Ja BMI är helsjukt! När jag gick till mvc och var gravid vägde jag 69 kg.. Hade högt BMI och skulle helst inte gå upp under graviditeten!

Då tyckte verkligen inte jag att jag var på gränsen till överviktig!

Men trodde inte jag skulle gå ner nå heller men ändå!

2011-12-10 @ 09:48:31
URL: http://malinspng.blogg.se/
Postat av: linnea

Typ sådär jag ser ut nu också. på magen alltså, magar.. De lossnar aldrig.

2012-05-18 @ 11:36:41
URL: http://http://lenniz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0