Woopido!

Är ni trötta ikväll? Jag är trött men glad. Idag är det ju min tvkväll, The Mentalist och Sommar i Sverige! Älskar att vara hemma och pyssla och dona samtidigt som jag kollar på tv och leker med Ballen. Jag har gjort massa matlådor och tagit en väldigt lång dusch. Känns som att livet rullar på lite för fort igen..

Jag ringde upp det där bolaget som jag skrev om igår också. De kopplade om mig en sisådär 7 gånger och jag ringde minst lika många. Det var omöjligt att komma till Ephone, de har tydligen lagt ner eller nått. Jag fick inga bra svar iallafall men till slut fick jag prata med en gutt som skickade iväg ett "ärende". Jag hoppas det leder någonvart. Han frågade också efter personnummer, som om jag skulle ge det till honom. Jag sa till honom att jag trodde att dom var ett lur företag. Han lovade att de var ärliga och ett erkänt företag, men hur fan ska jag veta det liksom. Så jag gav dom mitt namn och adress i och med att dom redan har dom uppgifterna eftersom jag fick ett brev från dom. Sen sa jag "Om ni är ett seriöst företag så kan du ju kolla upp mitt personnummer i Credit safe". Så vi får väll se hur det går. Jag håller er uppdaterade!

Jo just det, jag ska erkänna iförväg att jag kommer äta massa bakelser imorgon. Jag ska på 80 års kalas och vi får se vad som bjuds men allt är gjort av eleverna på Hotell och Restaurang i Bollnäs. Jag har ju varit sugen på Swartsvalds tårta i typ 6 månader nu så jag hoppas att de har det imorgon. Annars om de inte har det så hoppas jag att de bara har bullar och havrekakor dvs sånt jag inte tycker om så mycket haha..

Nu ska jag mysa vidare med min underbara vovve..

Kommentarer
Postat av: Lily [ L i n d a . B l o m ]

SVAR: SJÄLKLART! : )

Läs här: http://formeli.se/category/press.html

2011-02-23 @ 16:30:53
URL: http://lindablom.se
Postat av: Kattis

Men du. Hur kan du på fullaste allvar skriva "LCHF är en underbar livsstil" i din header, när du inte lever med LCHF som livsstil? Du lever med det som diet, men du fuskar ju konstant. Alltså - ingen livsstil.

2011-02-24 @ 13:31:52
URL: http://creepit.bloggpatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0