Diet vecka 29

Detta är nog de bästa 29 veckorna i mitt liv på ett vis. Trots Spanien, julen och alla hopp i dieten så är detta den allra bästa diet jag har gått på.
Jag har inte gått ner i vikt denna vecka, jag har gått upp 1 helt kg. Men jag känner att jag är på rätt väg ändå.

Tänk tjocka Hanna SKA bli smal. Det finns inte ett uns av tvekan i min hjärna. Ni är flera som undrat mina mått, jag har inget måttband för tillfället men när jag gått ner 30 kg kommer jag att skriva ut mina mått. Grejen är att när jag provmätt så har jag inte minskat något överaskande mycket trist nog. Men det var innan jag började träna mycket.

Jag har skött kosten hyffsat denna vecka, det är inte bra nog. Nu är det dax att sätta hårt mot hårt. Efter helgen vill säga. I helgen är det utgång och partaj för fina Helena. Men från söndag och framåt är det hårdkörning med maten igen, det är ju lätt så varför inte.

Jag funderar fortfarande hur jag ska göra med träningen.
Om jag tränar fram till lördag så har jag klarat träningsutmaningen, att träna varje dag! Jag är grymt stolt över det för jag har aldrig varit en träningsmänniska vilket såklart märks på min kropp. Antingen tar jag en paus från träningen i typ två veckor eller så kör jag på varje dag eller så börjar jag gå 3-4 gånger i veckan.


Kommentarer
Postat av: Emma!

wooohooooo you goo fina hanna!!!!!

2011-01-27 @ 21:58:25
Postat av: SaraF

Va duktig du är... Och jätte modig! fina du!!

Önskar jag kunde va lika modig som dig..

Bra kämpat och tappa inte hoppet. Kör oxå på lchf och denna vecka har inte hänt mycket men det går ju upp och ner ibland..



Kram

2011-01-27 @ 22:06:05
Postat av: Anonym

Va knepigt att det inte märks på måtten, för det syns så himla väl att du har blivit smalare! :) Du är så sjukt duktig!! :)

2011-01-27 @ 23:01:31
Postat av: Anonym

Du är jätte duktig!

Jag tycker att du ska försöka få in ett schema där du tränar 3-4 ggr i veckan! Tränar man varje dag hinner inte kroppen återhämta sig ordentligt efter varje träningspass och man riskerar också att känna att träningen tar för lång tid (och då är ju risken att man slutar helt)! Fast en liten powerwalk på lunchen hinner man ju alltid med!;) Kämpa på!

2011-01-28 @ 08:02:14
Postat av: Anonym

Du är omnämnd på Katrin Zytomierskas blogg ".....och nej, man kan inte äta tortillachips trots att underbara Hanna Jonsson rekommenderar det....."

2011-01-28 @ 08:10:31
Postat av: Marion

GRATTIS! Titta så fin, och vilken pondus du har. Det är inte mycket du "unnat" dig under dessa 29 veckor, fatta vad lång tid... Du är så bra!

2011-01-29 @ 08:50:23
URL: http://noiram89.blogg.se/
Postat av: Linnea

Hej! Jag kämpar på som du, Grejen är det att jag VERKLIGEN saknar motivation! jag vill bara vakna upp en dag smal! Jag har tio kilo att gå ner inte, lika mycket som du. Men det kommer kanske bli mer om jag inte tar det på allvar snart. Jag har provat pulver och LCHF, båda funkar ju otroligt bra! Det är bara det att jag är duktig på att komma över choklad i alla dess former :/ Jag är nog en duktig jojobantare. Har du nå förslag på hur man ska tänka? :D Jag behöver lite råd från någon som vet vad det handlar om, eller en tävling

2012-05-05 @ 17:46:49
URL: http://http://lenniz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0