Mat planering!

Nu har jag precis suttit och kollat på "Vad blir det för mat" med Pär Morberg. Underbart med lite inspiration! Samtidigt har jag planerat lite mat framöver. Jag är dock inte en sån människa som planerar maten för måndag, tisdag och så vidare utan jag planerar och handlar till det jag vill äta och sen gör jag rätten som jag känner för just den dagen.

Så här ser det ut när jag spånar nya recept..

Boken har jag snott alla recept ur denna gång är denna..

LCHF husmanskost av Anna Hallén.

Boken i sig är inte så bra för en LCHF nybörjare. Det finns relativt mycket i denna som jag inte äter. Exempel är clementiner, apelsiner, tomater, böner, linser, senap mm. Hon skriver även att man kan äta vanlig köpt sill bland annat och sånt äter ju inte jag. Jag har dock överseende med det, alla kan ju inte vara strikta som mig, alla kanske ligger på olika nivåer?!
Här är tex tomatsalsa.

Kommentarer
Postat av: Helena

Hejsan!

Min mobil fungerar inte...eller min knapp "svara" och abc knapparna fungerar inte. Så jag kan inte svara om någon ringer och inte svara på sms....drygt. Ska köpa brorsans. Så tills dess kan man bara nå mig på hemtelefon eller jobbet eller mail, Vi ska vara hos mig före den 29:onde iaf :)

2011-01-09 @ 21:48:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0