Tjaba!

När detta pluppar upp på bloggen så är jag på gymmet! Jag blev jätteglad när jag läste era kommentarer. Jag förstår att det kan vara svårt att veta hur mycket och hur hårt jag verkligen tränar eftersom jag inte skriver så mycket om träningen på bloggen. Det är ju inte så att jag lägger upp allt jag gör hela tiden. Jag fick tex ett mail med en fråga om jag inte hade lagat "någon god mat" den veckan eftersom jag inte lagt ut några recept. Men det funkar inte att skriva om varje liten grej jag gör. Bloggen tar tillräckligt med tid ändå.

Kolla jag har fått en antydan till ett knä.. förut var mitt ben mera som en korv.

Iallafall det var vissa frågor i era kommentarer som jag tänkte skriva lite om här.
Jag är otroligt glad att du har börjat kommentera min blogg Sanna, jag skulle aldrig tänka på slaggprodukter och sånt som du skriver om. Om jag inte alls gör armövningar så kommer jag få "vingar" haha så nått måste jag komma på och det illa kvickt! Men lite funkar jag måste bara hitta en balans senare för just nu är det konditionen som gäller som sagt. Jag har funderat på gruppträningar längre fram men då måste jag köpa ett nytt kort och anpassa mig till vissa tider vilket jag tycker är jobbigt just nu.

Anna tusen tack för ditt peppande! Angående en personligtränare anser jag att det jag behöver just nu är konditionsträning för att öka förbränning och bli piggare i kroppen. Det kan bli att jag kontaktar en PT sen när jag mer vill forma kroppen, men just nu känns det inte värt pengarna(som jag förövrigt inte har). Jag kommer absolut ha MINST två vilodagar med enbart promenader efter denna träningsutmaning som sträcker sig till den 29 januari. Detta är just bara för att komma igång och verkligen utmana kroppen så att jag tycker det är "lätt" sen när jag bara tränar 3-5 gånger i veckan. Förebild, jag tackar jag tackar:D!

Malin Jag dog nästan jag också när jag stod på Crossen 30 minuter första gången MEN man förbättras snabbt! Det är sjuk jobbigt men grymt skönt efteråt och jag står inte i 60 slides/minut hela tiden. Ibland kan jag ta level 13 och köra 30-40 slides/minut så tänk inte att jag är så jävla bra!

Jannica jag kommer ta det lagomt framöver och lyssna på kroppen såklart! Jag är väldigt stolt!

Kommentarer
Postat av: Jannica

Du borde vara megastolt :) Jag tycker du är grym. De tar mycket på krafterna att träna men du är en fruktansvärt bra förebild!

2011-01-17 @ 12:29:49
URL: http://jannicaaenneby.blogg.seJ
Postat av: Annica

oj då :) ha det bra ^^

2011-01-17 @ 12:48:19
URL: http://anniicanilsson.blogg.se/
Postat av: Sanna

Bra svar!

2011-01-17 @ 22:19:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0