Min vän Katja är så klok!

DYRT ATT TRÄNA?

Jag får ofta höra folk klaga på hur dyrt det är med gymkort – flera tusen kronor på ett år liksom. Får kommentarer om att träningskläder är så sjukt mycket dyrare än vanliga kläder och att det kostar så mycket mer att äta nyttigt

Men då har jag några frågor som ni bör finna svaret på:

  • Vad ska man hellre spendera pengarna på än mat och träning som gör dig hälsosam, full av energi och på gott humör?
  • Du har bara EN kropp att leva i – varför tar du inte hand om denna?
  • Hur mycket pengar lägger du på bensin och underhåll av din bil? Förtjänar inte din kropp som ger dig liv samma pengar?
  • Hur mycket pengar har du lagt på kläder du kommer aldrig kunna använda?

Jag förstår inte poängen på att spendera tusentals kronor på fina kläder när du kommer ändå inte ser bra ut i dessa… Lägg pengarna på ett par svindyra löpardojjor  och tid spenderat i affärer på gymmande – så kommer duser bra ut i en sopsäck!

Att du tycker pizza, chips och godis är det godaste som finns är det ett tecken på att du har helt förstört dina smaksinnen med all denna salt, fett och socker! Det finns nämligen inget godare än färsk kött/kyckling/fisk hemma-tillagad serverad med potatismos gjort på färsk potatis, riktigt smör och mjölk och ett gigantiskt lass närodlade grönsaker fyllda med nyttigheter :)

Att äta mat som smakar utan att behöver smaksättas, fylld av proteiner och är dyrare att köpa in – gör dig mätt på mindre mängd mat, skapar inte sötsug och ger dig massor av energi är allt mer lönsam och hälsosam livsstil.

Hoppa över att köpa bälten som stramar åt midjan, byxor som framhäver rumpan, krämer som slätar ut celluliterna, godis för att det kostar 39,90, push-up BHer för att trycka upp hyllan osv osv osv lägg pengarna på ett gymkort istället och skapa din drömkropp!

Att avsluta med, citerar jag två tränings-kloka människor som skrivit denna artikel

”…Att bara svälta sig själv och ha mindre rumpa än ett spädbarn är inte bara osexigt utan det är även väldigt avtändande…”

”… Nej tjejer vakna nu ur dvalan, spotta i händerna , ta av er kjolen, släpp handväskan och börja träna tung styrketräning så kommer ni se vad det kommer göra med era kroppar…”

Skrivet av Katja

Kommentarer
Postat av: Hanna

Känns bra att läsa nu när jag är på väg till nya dyrare gymmet! Känns nödvändigt med barnpassning :-)

2011-05-25 @ 09:33:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0