Alltså vilket underbart liv att vara hälsosam

Jag började dagen med broccoli, korv och galet mycket räksallad. Sen tog jag en promenad på 8,5 kilometer, som gick lite saktare än vanligt för jag hade ingen barnvagn och så var E med. Men jag blev svettig och fick gå på och sen gå tillbaka istället då så jag slappade inte. När jag kom hem käkade jag en chokladboll. Sen duschen och nu sitter jag här i soffan med en kladdkakemuffins som jag värmt litegrann så den är rinnigt varm. Om en stund ska jag på synkontroll och sen blire jobbet i ett dygn. Tänkte hinna med en prommis på jobbtid imorgon om jobbet är på humör och mina ben är pigga.
 
Fick ont i knäna idag när jag gick. Det stack som en syl varje gång jag rätade ut dom. Men mest på höger. Jag fortsatte dock gå och nu känns det ingenting. Vristerna värker lite men det får jag ta, de ska ju ändå släpa runt på hela mig. VI gick i 112 minuter idag. ca 4,6 fart är det. Men då stannade vi en gång och pratade med hästar och så måsta vi knyta skor mm. SÅ jag är nöjd.

Förstår ni att man kan gå promenader OCH käka chokladbollar utan att ens behöva reflektera över att det är konstigt. CHokladbollarna blir ju som ett mellanmål kan man säga. Bara bra grejer i. Ikväll blire kyckling wok på jobbet, smarrigt!


Jag var riktigt taggad innan promenaden idag!! Ser ni att jag bara har linne också?! Och gult till och med, avskyr gult, men man ska bli pigg av det har jag läst.

Kommentarer
Postat av: Lina

Bra gjort! :)

Svar: TACK!
Hanna

2012-08-08 @ 14:52:16
URL: http://olinao.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0