Kladdkaka eller kladdkakemuffins - LCHF
Det här är det absolut godaste jag har ätit av LCHF bakverk!! 16 små muffins fick jag! Plus att jag åt en stor sked smet.. till och med smeten var god!!
100 gram smält smör
2 ägg
2 dl sukrin flor
2 ägg
2 dl sukrin flor
En gnutta stevia
4 msk kakao
1 krm vaniljpulver
1 krm salt
1 dl valfritt mandel eller nötmjöl
Smält smöret. Vispa ägg och Sukrin fluffigt. Ha i vaniljpulver, salt, smör och mjölet. Häll i formen och grädda i 6-11 minuter på 175 grader mitt i ugnen.
4 msk kakao
1 krm vaniljpulver
1 krm salt
1 dl valfritt mandel eller nötmjöl
Smält smöret. Vispa ägg och Sukrin fluffigt. Ha i vaniljpulver, salt, smör och mjölet. Häll i formen och grädda i 6-11 minuter på 175 grader mitt i ugnen.
Kommentarer
Postat av: Nina
Åhh dessa ska jag pröva. Gjorde en kladdkaka till midsommaren som blev allt annat än god (med fiberhusk i)..
Trackback