22:29

Jag har en oro i kroppen ikväll. Kanske beror det på att jag bara varit hemmakring idag och donat med saker. Eller så beror det på någonting annat. Jag vet inte. Jag blev glad efter stallet men när jag kom hem så kom den här konstiga känslan tillbaka och jag kände att jag aldrig kommer att kunna somna inom en snar framtid. Så jag bestämde mig för att springa ett varv runt sjön klockan 22:29. När jag gick ut hade jag tanken att gå så fort jag orkade, jogga om jag kände för det. När jag kom ut kände jag, Nä nu jävlar ska jag köra. Jag körde hårt.
 
Hårt för mig idag var att:
Gå till lamporna.
Jogga 4 pinnar
gick en
Jogga två
gick en
Jogga två pinnar, då var jag vid bron
gick en
Joggade till lampanbortanför bänken alltså typ 3-4 pinnar
gick en
joggade hela vägen till skogen
gick 1/2, för det kom en katt och en kille och Ballen hamnade efter
Joggade till svängen typ 3 pinnar
gick en
Joggade till macken typ 5-6 pinnar
Tid 15 minuter!
 
Jag är så jävla nöjd!! 5,5 pinnar gång.. resten jogga!!! + biten till lamporna då förståss.. men snart så snart ska jag klara ett varv. Det gick inte fort idag. Jag var nöjd bara jag guppade mig fram. Men fattar ni??
 
Jag mådde skit när jag kom hem, kändes som att jag skulle kräkas. Hostar som en tok. Antingen så blir förkylningen värre nu eller så försvinner den, känns som att det kvittar för jag är ändå sjuk. Det värker i magen och halsen dunkar liksom. Men men skit samma. Kroppen har fått jobba mycket idag. Mockat en box, ridit en häst och hurtat ett varv runt sjön. Dagens betyg blir Godkänt!
 
 
När jag kommit upp till att jogga ett varv så ska jag försöka göra det två gånger i veckan tills dess att det blir för mycket snö.

Kommentarer
Postat av: Paulina

Hejja vad grym du är!!

2012-10-08 @ 23:34:23
URL: http://olinao.blogg.se
Postat av: Helena

Tjohoo!! Va duktig du är som tagit tag i träningen igen :-) saknar dig Hannisen

Svar: Tack!! Saknar dig med!!
Hanna

2012-10-10 @ 08:29:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0