Okej nu är jag klar..

Nu får jag krupp. Jag har nu läst ikapp alla bloggar jag har kunnat komma på och ingen skrev någonting roligt förutom Linda som skrev fint om kärlek men hon har lösenord på sin blogg så ni kan tyvärr inte få läsa det Haa. I storbloggarnas inlägg länkas det hit och hit och jag måste vara den uslaste läsaren dom har för jag skulle aldrig köpa något som dom rekommenderar eller använder.
 
Nu är jag trött på att sitta här i min härliga fina soffa. Jag vill ha någon att prata med. Flamsa, ta roliga kort, skratta, skvallra men allt jag har är du. Min blogg. Jag har rätt mycket att skriva här men det är så svårt att förmedla en känsla i text på rätt sätt. Jag är nog en ganska ironisk person som gärna driver lite för mycket och då blir ju allt bara fel. Så jag låter bli att skriva något om det jag skulle vilja.
 
Kan dock berätta om min granne för er, en inte lika bra granne som jag pratade om häromdagen. Mina pantflaskor försvinner ju hela tiden och jag har hela tiden antagit att det är en yngre kille som bor några lägenheter bortanför mig som snor dom. Han och hans gäng har snott lite möbler och grejer från grannarnas balkonger också så det var ju inte helt oväntat. Dock så har jag inte haft alls några bevis för detta och på ett sätt har jag tyckt att det varit skönt för då slipper jag panta. Men så skulle jag bli ekonomisk häromdagen för jag var nära att nå mitt mål på sparade pengar och då tänkte jag att det vore bra med lite extra slantar. Så jag lät påsarna med pant stå här innanför dörren i säkert två veckor och jag blev helt tokig så häromdagen ställde jag ut dom. En KVART senare så står jag i köket och ser grannen gå in på min balkong och sträcka händerna mot påsarna. Jag fick en reflex och knackade på fönstret som var lite öppet. Han sa då "Öööö jag skulle bara kolla vad du gjorde". Jag svarar "Mmm säkert". Han går bort men jag kommer då på att om han verkligen snor pantflaskor så behöver han nog dom bra mycket mer än mig så jag ropade "Fast hörru, du kan ta dom om du vill!!" Haha.. så sjukt. Han kommer tillbaka och tar den ena sen står han där och väntar och mumlar "ska jag ta den här?" Jag säger "nä ta båda, det är helt okej!".
 
Sen var vårat samtal slut. Haha.. tänk vilka underliga grejer jag får för mig. Min syster tyckte att jag var galen. Men vafan var inte han mer galen som kom tillbaka?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0