Pysseldag

Igår hade jag en riktig pysseldag och idag tänkte jag berätta lite om den eftersom jag är på jobbet precis hela dagen. Började med sovmorgon, jag älskar sovmorgon och att vakna av solen utanför fönstret och djuren som kommer och kryper upp i ansiktet på mig när de märker att jag vaknar. Pysslade på lite hemma innan Lina och Sune kom och vi gick en morgonprommis runt Dollar, Granbergsbacken, Willys och kyrkan, det är en superbra runda nu när vägen runt sjön är så isig.
 
Sen gräddade jag ostbröden som jag snott ihop innan vi gick ut. Dom är så himla goda! Ett av tre LCHF bröd som är riktigt goda! När de tio minutrarna gått kom Dennis, Vincent och Sofia hit och vi gick ut på dagens andra promenad. Denna gång ut mot Långnäs, runt udden och bort mot Scandic. Riktigt mysig runda även om man inte kan traska på så himla fort med all is överallt.
 
Kom hem en snabbis och bytte om till hästkläder och åkte iväg igen. Donade på i stallen från 14 då jag åkte hemifrån till 20 då jag kom hem. Var lite väl kyligt. Vi sprang med Visa men såg ingen tydlig halthet men hon var varm i benet. Borstade och fixade med alla hästar och Lina red såklart Bronzac.
 
Väl hemma igen bakade jag Knäckebrödet som jag rört ihop innan jag åkte till stallen. De blev dock lite välgräddat eftersom jag åkte iväg med Baltazar under tiden det var i ugnen. Men gud så gott det är!!
Min middag blev ostbröd med smör, gurka, ost, kycklingröra och ett stort glas med lite lightdricka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0