Tänkt fel

Jag fick en tankeställare som jag fortfarande funderar på. Detta tyder på att jag inte kan bestämma mig hur jag tycker och känner. Jag tror att jag har tänkt fel. Det handlar om människor i närheten. Det är lätt att hålla fast vid de man känt länge. De nya ser jag fler brister i än de gamla som jag redan gillar. Och nu känner jag att jag har slösat massor med energi på en person som inte prioriterar mig alls. Jag blir arg och ledsen och vill radera allt. Telefonnummer, Facebook och alla andra kontaktgrejer. Då slår det mig att jag kan numret utantill. Jag tar därför ett moget beslut nu och låter allt vara som det brukar men jag lägger inte mer energi på den här personen.
 
Varför jag kom att tänka på detta är för att två personer jag har ingenting (ni vet inte ogillat men inte gillat) eller man kan beskriva det som inte gett chansen har visat sig från andra sidor. De är väldigt trevliga och de inser inte alls att jag inte ger dom någon chans. De är bara öppna och snälla. Dessa människor kan jag lätt ignorera och inte bry mig så mycket om men det ska jag ändra på. Jag vill också vara som dom.
 
Jag har rensat väldigt mycket bland mina vänner under åren och speciellt när jag gick beroendeterapeut utbildningen. Men vissa har fått hänga kvar lite för länge och jag vill gärna att alla ska känna sig uppskattade och sedda vilket gör att jag tycker att jag ger ganska mycket av mig själv.
 
Mina bästa vänner!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0