Varför läser ni min blogg?

Nu har jag vaknat till liv och läst igenom era kommentarer till "LCHF i ropet" inlägget. Jag tycker det ni skriver mest är fel. Sen att ni är anonyma tycker jag är pinsamt. Sen märks det att ni inte läser min blogg noga i vanliga fall och det tycker jag känns tråkigt. Men jag vill klargöra lite saker..
 
Till Anonym 1
Hur kan kroppen må så himla bra på lchf kost då om det inte är bra för kroppen? Jag äter inte ett gram mer fett nu än jag gjorde innan lchf. Vad spelar det för roll om du är uska?
 
Till Anonym 2
Tallriksmodellen är väl det optimala för alla. Men problemet är ju att folk inte klarar av att äta efter tallriksmodellen. Undvika socker och motion? Du menar undvika socker och att man bör motionera eller? För i såfall håller jag helt med dig. Men det FUNKAR inte för mig och det borde du veta om du läser min blogg.
 
Till Sanna
I en perfekt värld skulle alla äta bra varor och hälsosamt. Men jag tror aldrig det kommer att hända. Jag äter dock inte mer kött nu än innan lchf. SÅ det är inte lchf s fel utan bara mina vanor. Jag äter allt fett men mest det jag tycker känns bra som lax, ägg och avokado. Jag steker ju alltid i smör om jag steker och jag använder alltid fullfeta produkter.
 
Till Anonym 3
Fast det är så himla onödigt bra för han framställer de andra dieterna som bättre och det tycker jag ingen människa borde tycka. För att för mig är lchf naturlig ren och bra mat.
 
Till Nina
Jag håller med dig till viss del men jag tycker att det är dåligt att de sätter så mycket fokus på att svartmåla lchf och säger inte ett ont ord om en halv grape och en kopp kaffe. 
 
Tack för mig.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag är ingen av dom anonyma som har skrivit innan, så jag kan väl bli anonym nr 4 ;)
Jag läser din blogg för att jag tycker att du är en inspirationskälla, jag håller inte med om LCHF men jag känner mig inte tillräckligt påläst för att diskutera det heller :) För mig fungerar tallriksmodellen och för dig fungerar LCHF, och det är väl bra att det finns olika alternativ, för då borde det finnas något för alla :)

Svar: Haha vad bra :) Ännu en till okänd. Vad bra att du tycker det! Jag gillar människor som vill diskutera. Jag har dock svårt för folk som har bestämt sig för att lchf är på ett speciellt vis och jag inte upplever det så. Jag har flera gånger skrivit här att det finns olika sätt att må bra (och att gå ner i vikt om man nu vill det). Varenda människa skulle väl vilja kunna äta lite av allt som i tallriksmodellen utan att freaka ut och käka ett kilo godis till sist iaf. Det finns olika problem för olika personer. Det känns bra att du är här! Tack för din kommentar!
Hanna

2013-03-07 @ 21:41:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0