Skönt

Idag hade jag ett möte. Jag fick veta den stora anledningen till varför jag nu slutar på jobbet. Anledningen är människor som är falska och fega. Jag är så himla ledsen att jag får lämna mitt helt fantastiska jobb. Har ju trivts väldigt bra med det. Det var dock mitt val men under dessa omständigheter så funkar det inte att jobba tyvärr.
 
Jag är väldigt besviken på att människor inte kan vara ärliga. Och att skylla på att jag är en stark människa känns ju inte som att det bara är mitt "fel". Det känns skönt att jag äntligen har fått veta sanningen och att alla mina känslor har varit rätt. 
 
 
Så nu är jag arbetslös, Give Me A Job!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tror jag såg dig på ica idag.. alltså, jag måste bara fråga! Hur lång är du? du var ju längre än dom flesta (om det va dig jag såg) ;)

Svar: Haha jag är galet lång, 188 cm :)! Det var kanske mig du såg, var där vid fem typ.
Hanna

2013-05-07 @ 20:35:16
Postat av: Nina

Fan vad trist, håller tummarna att du hittar ett annat bra jobb.

Svar: Ja verkligen. Åhh tack fina du!
Hanna

2013-05-07 @ 23:51:36
Postat av: sanna

hej kändis hanna :)) Vad har de gjort mot dig på jobbet? glämde helt att ge dig rabattkoden till bodystore. maial mig på face om du behöver den så kommer jag ihåg det. man måste gå in på www.mecenat .se , logga in där , söka rabatter o från den sidan kopplas till bodystore nämligen.

Svar: Hello!! Vi får ta det på Skype. Just det, får kolla om jag beställer därifrån. Kanske hittade en annan sida :)
Hanna

2013-05-08 @ 09:42:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0