Ridtur

Både Sanna och Johanna följde med till stallet idag. Sanna red Noa och Johanna cyklade. Vi red samma runda som sist men det var lite skillnad på hästarna på grund av blåsten. Winston skyggade för alltifrån soppåsar till löv. Han skrämde upp Noa lite så hon skuttade iväg lite nu och då. Vi hade siktet inställt på galoppträning. Det tog ända bort till sista backen(innan vi vänder hemåt runt igen) innan jag kände mig fit för att galoppera och då brassade Noa iväg och busar. Winston skötte sig väldigt bra i den backen, jämn och fin galopp. De blev båda taggade av galoppen så att skritta över åkervägen gick lite si och så. De skulle nog helst viljat rejsa. Väl uppe på vägen igen galopperade vi fram till huset. Sen galopperade vi en sväng på en raksträcka men Noa blev så taggad så vi avbröt innan backen. Sen hoppade jag av och gick en bit för att spara på Winstons rygg och Johanna gick ju även hon så då passade jag på. Sen hoppade jag upp igen och så galopperade vi en sväng uppför den första backen man kommer till men då var Winstons krafter slut, han ville varken springa eller bli rädd för något länge.
 
Dåligt idag: Winston blev rädd och drog iväg en gång vid årtalshuset, på långa tyglar och i världens galopp. Sen blev han över taggad och vills rejsa på så han galopperade i sidled en bra bit, han galopperade liksom mera uppåt då med ryggen. Seg i skritten när vi går först.
 
Bra idag: Jag hade balansen hela tiden idag trots hopp hit och dit och spontana galopper från Winstons sida. Winston hade en jämn och fin galopp när vi väl hittade takten. Gick mycket bättre att gå först motför sist med Dansa, tror det beror på att Noa ligger lite längre bakom.
Noa var taggad och Sanna glad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0