Äntligen är hon frisk

Dansa slog över när hon stegrade för 3 veckor sedan så hon har kurerat sig i några veckor. Hon har gått några tömkörningspass den senaste veckan och efter att vår massör var där så blev hon galet mycket bättre. Så idag var det dax för en ridtur. Jag var faktiskt riktigt nervös igår för hon kanske skulle vara helt galen idag. Men eftersom jag känner mig riktigt hemma på Winston för tillfället så kände jag att det går nog bra.
 
Vi red hemma på vägarna. Till Ladugården, genom Lillskogen, till Skolbacken, Vithebre, Verkstaden och hem. Det kom moped, cross, bilar och folk men Dansa var jätteduktig och höll sig på marken och bakom oss hela tiden. Jag är helt kär i Dansa. Hon är nog den finaste och roligaste av alla hästar jag träffat. Otroligt charmig, kelig och närvarande. Kändes så himla skönt när jag såg henne tömköras häromdagen då hon sökte sig neråt och betedde sig som vanligt efter att ha varit uppspänd och sett ut att ha haft ont. Himla bra är det nu helt enkelt!
 
Winston skötte sig så jäkla bra idag, han tjurade inte alls lika mycket för att Dansa var bakom. Det kändes såklart att hon var där och vi inte var själva men herregud vilken skillnad motför förut då jag knappt fick fram honom när Dansa kom nära hans rumpa. Han känns ovanligt pigg och blir stark i traven vilket är lite jobbigt. Han lyssnar ju dock så väldigt mycket bättre nu så jag är helt nöjd med ridturen:)!

Kommentarer
Postat av: Lina

Älskade lilla trollet <3 Hoppas inte Tommy läser här för då blir han ledsen när du kallar honom massör ;)

2014-04-04 @ 09:25:05
URL: http://olinao.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0