E e e e e Eeee

Ni vet som i Fem myror är fler än fyra elefanter?! Den sången alltså jag kommer alltid att tänka på den när jag pratar om E haha. Jaja vi red dit idag. Winston var sömning när jag fixade i ordning honom. Dansa var krafsig och tramsig. Men väl ute var båda coola och det var skönt för jag hade vart lite nervös av någon anledning. Både kyrkhästarna och haghästarna puttrade runt i hagarna när vi gick förbi. Samtidigt kom det en lastbil och grusade vägen vid kyrkan också. Dansa hoppade ut i snön, hästarna i hagen struttade runt och Winston gick lika lugnt som vanligt. Tänk om jag kunde få lite av hans lugn alltså.
 
Framme vid Tåget hoppade Lina upp och vi red ovanligt länge i skritt så jag tror madame Dansa har blitt lite coolare i början av våra ridturer. Sen travade vi mycket och tog en galopp uppför sista backen. Winston tvärnitade i svängen för Dansa var i våra hasor, det går mycket bättre nu men det finns fortfarande en gräns för vad han accepterar haha.. Efter kullen skulle Lina rida först och det här var nog den allra bästa gången. Winston tycker ju att det är fruktansvärt att ligga bakom men idag längde jag tyglarna och han blir på något vis lugnare då. Så vi höll avståndet utan större problem idag och det känns jäkligt bra, dock galoppade vi ingenting men traven har även den vart svårare än idag då vi vart bakom. Det var ganska halt underlag så vi höll oss mest till trav och lite skritt här och där.
 
Hem gick det kanoners, jag får prata och fingra för att W inte ska öka eller sakta av, vi har lite svårt att hitta ett mellanläge. Men jag tror det går bättre och bättre nu för Lina och Dansa verkar väldigt nöjda där bak. Efter vägen mot E håller de på att bygga en ny järnväg och idag var det mycket aktivitet ganska nära vår väg. Winston är ganska cool(Super cool skulle nog Lina kalla det) i störningar och det är skönt men han blev lite tittigare än vanligt och gled åt sidan några gånger då han såg "spöken" i skogen. Jag är så glad och nöjd att jag nu knappt reagerar på detta för för ett år sedan skulle jag ha haft andnöd och varit stel som en pinne.
 
Jag hoppade av vid Tåget och lät Frida rida Winston hem. Hon hade gått med Ballen under tiden vi red och tur som vi hade så tog hon några kort innan vi hoppade av. Vi är så himla glamorösa med våra hästar med roligt har vi..
 

Kommentarer
Postat av: lina

Dansa stod och sov hela tiden jag gjorde iordning henne idag :p hon krafsade bara en gång och det var när jag satte på ena framskyddet :)

2014-02-21 @ 00:43:28
URL: http://olina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0