Härliga måndag

Två av mina vänner går just nu genom ett helvete. Jag känner mig lyckligare än på länge och det är så störande. Jag sympatigråter och är vrålarg på orättvisor för mina vänners skull. Jag vill så gärna att alla ska få må bra och känna lugnet och glädjen. Jag känner mig helt handlingsförlamad, jag kan inte göra någonting för att de ska få må bättre och det är frustrerande. Jag finns här, det är allt.
 
Idag har jag varit i stallet hela dagen. Först red Vidar Lukas. Han råkade ramla av då det rasade snö från taket men sen gick det superbra igen. När Linda och han åkte hem så passade jag på att mocka stallet innan Lina och Frida kom. Då tog jag en promenad med Winston och Baltazar och sen satt vi ute i solen och njöt en stund.
 
Sen packade vi in Dansa i transporten och åkte till ridhuset på träning för Patrik. Dom var så duktiga och Lina säger att hon lärde sig massor. Dansa var lite vrång att få in i transporten hem men det tog nog typ 5-10 minuter bara. Hon är så himla fin våran lilla bebis!

Nu ska jag lägga mig i ett bad och sen vänta till klockan 22 då det blir PH. Sen blir det sängen för imorgon står det jobb på schemat och sen möte inför ett annat roligt jobb!

Kommentarer
Postat av: MalinKalin

Usch det är så jobbigt när man inte vet hur man ska hjälpa eller om det ens går att hjälpa :/
Sv: Ja mamma sa nåt om att hon skulle ha en clinic. Var det i Bollnäs? Det hade jag också jättegärna gått på :) Var det bra?

Svar: Japp det var bra :). Det är en unghäst clinic den 15 februari i Bollnäs också :P
Hanna

2014-02-03 @ 19:59:32
URL: http://malinkalin.blogg.se
Postat av: lina

Det du gör är alldeles lagom! Tack och lov att du finns.

Svar: God natt :)
Hanna

2014-02-03 @ 20:54:45
URL: http://olinao.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0