Ohh lord

Idag tog jag tag i att prova dressyr sadeln. Först och främst hade jag glömt att jag lämnat tillbaka sadelgjorden så jag fick låna Noas. Winston var gudomligt snäll. Jag kom ut och försökte hoppa upp utan stubbe. Det gick åt helvete. Jag fattar inte varför jag inte kommer upp. Hoppade upp på stubben och herre min gud vad jag hade glömt hur man satt i den där sadeln. Kändes som att jag skulle dyka ner i manen på Winston. Benen är raklånga och ja det är ovant. Tyckte dock att han lyssnade riktigt bra på skänklarna så jag vet inte om de kommer i bättre läge. Red runt lite hemma, och då menar jag hemma på typ gården och vid trekanten.
 
Imorgon ska vi ut på tur med Lina och Dansa. Ska bli himla roligt! Winston är en riktig drömhäst just nu! Han står ut och är med på det mesta jag hittar på. Jag är lite hårdare på honom i ridningen, han känns lite som ett barn, ger man lillfingret så tar dom hela handen. Dock låter jag honom göra lite mer som han vill när vi rider själva. Men vissa saker som att gena ut i vägen och stanna och backa är det nolltolerans på. Likväl som om jag sa galopp så är det galopp som gäller. Han vill gärna bestämma själv. Tycker det är lite charmigt sålänge jag får som jag vill till slut haha..
 
Vi håller ju på en del med NH också. Mest i stallet på kvällarna. Men jag tror att det är de små träningsstunderna som räknas. Vårt mål är att lära oss att buga. Winston tycker nog att jag är knäpp som lyfter och drar och mutar honom med morötter. Men det känns som att det går framåt, sakta men ändå lite framåt.
 
Här är vi ute på gården häromdagen, jag brukar passa på att borsta och pyssla med Winston ute när graderna är ok. Frida var med och fotade lite i det härliga vädret!
 
 

Kommentarer
Postat av: lina

Du måste bara våga trycka ifrån ordentligt med benet på backen. Du har klarat det förut! var rädd om knäet bara :)

Svar: Jaaa
Hanna

2014-02-05 @ 23:41:35
URL: http://olinao.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0