Drömfångare <3 Fullmåne = sant

Jag var med som sällskap när Hasse klippte sig idag. Han har varit i Australien och en dag hade de letat drömfångare i flera timmar haha.. Han informerade om att man vid fullmåne(som det är inatt) ska vifta sin drömfångare fram och tillbaka 3 gånger och sen andas in och ut 3 gånger och sen hänga den ovanför sängen. Man har då rensat den och ska få sköna fina drömmar.
 
Inatt drömde jag att Lina flög av Dansa och att jag kånka upp henne på Winston och gick med hästarna och henne i släptåg hem. Så jag tänkte att det kanske vore bra för mig att få lite roligare drömmar. Jag tänker därför prova detta och det finns ju liksom ingenting att förlora på att göra det?!
 
Tror ni på drömfångare? Jag är ju mycket för energier och känslan i saker och ting och jag tror på någonting. Jag har dock aldrig rensat min drömfångare förut. Sweet dreams! & Tack Hasse för denna fantastiska info!
Ser ni månen där bakom?

Om ni råkade missa nattens fullmåne eftersom jag skriver detta mitt i natten så kommer den igen den 15 februari. Den dyker upp en gång i månaden och om ni vill veta när så hittar ni en månkalender här!

Kommentarer
Postat av: Nina

Nope tror inte på drömfångare eller något annat new age heller för den delen, däremot tror jag på trons kraft (alltså att du tror så mycket ex på drömfångaren så att du får fina drömmar).
Trots min misstro mot drömfångare etc så omger jag mig med massor av dom bara för att det är så fina inredningsdetaljer i hemmet.

Svar: Ja det kanske är så det är :)
Hanna

2014-01-16 @ 04:11:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0