Funderat

Tänkte rida till Hårga idag igen bara för att. Men jag känner att jag vill ha en bra känsla i kroppen igen så träningskläderna åker på, 33 min cross och sen en lång promenad i repgrimma med Winston och Baltazar. Lina gav mig lite andra tankar igår motför mina egna negativa tankar. Vi har faktiskt inte bråttom. Jag är väldigt mycket nybörjare. Winston är inte en nybörjarhäst. Därför är det inte så konstigt att jag inte klarar av honom så som jag vill i alla situationer. Men det gör ändå att jag känner mig skitdålig.
 
Har nog känt mig lite stressad i ridningen eftersom jag vill att jag och Winston ska klara av allting själv innan vi ska rida med Lina och Dansa. Då är det liksom väldigt mycket på allvar. Sen har det ju gått så himlans bra så vi har kommit framåt väldigt fort. Men när problemen kommer inser jag att det är ganska självklart att vi får kämpa lite mer eftersom jag inte är rutinerad. Jag vill verkligen att vi ska funka. Jag måste komma i håg att vi faktiskt funkar i många situationer också. 
 
Nu ska vi fokucera på ett starkare band. Många timmar tillsammans. Mycket NH. Mycket grundövningar som halt och framåt. Jag ger honom nog lite för mycket space. Men jag vill ju att han ska välja det rätta själv(godtrogen). Vi måste hitta ett förhållningssätt som håller även när det blir något problem i framtiden!
Mina pojkar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0