Tänk om tänk rätt

Idag kom jag på hur gnällig jag är igen. Står där på crosstrainern och tankarna gnager i huvudet "hur fan tänkte jag", "nä nu skiter jag i det här", "fan vad jobbigt", "jag orkar inte". Men vill ni veta en sak. Det är bara jag som har tvingat mig själv till denna utmaning. Det är ingen annan som bryr sig. Jag måste komma ihåg att tänka på VARFÖR jag hittade på denna utmaning och inte på hur jag ska kunna slippa den. Det är ganska lätt att lura sig själv. Efter träningen idag kände jag mig väldigt mycket nöjdare än de tidigare 11 gångerna eftersom jag kände att jag verkligen gör det för min skull.
 
På mitt gym går det många som har problem med kroppen eftersom det i grund och botten är ett rehabgym. Det är bra att påminna mig om hur bra fungerande kropp jag har. Sjukgymnasten sa att de flesta som varit så tjock som jag var har väldiga problem med sin kropp även när de blitt smalare. Jag har ett knä och en handled som inte fungerar optimalt. Fast jag kan rida och träna det mesta. Jag kan göra precis allting jag vill i vardagen. Jag måste ha lätt att haka upp mig på det jag inte kan. Ni vet gräset är grönare. Jag är galet tacksam för min kropp och att den ställer upp på det mesta min freakade hjärna kommer på!
 
Det är lite lika med hästen. Jag tycker att jag kämpar och gör grejer jag inte riktigt vågar och ändå blir det bara nya svåra saker. Jag vill tänka på det som går bra också. Tänk vilken lugn människa jag är nu när jag rider motför förut. Winston kan hoppa och skutta lite som han vill utan att jag får totalpanik. Jag är ute och rider med Lina och Dansa. En unghäst som ibland är mer vild än tam, oftast jättesnäll. Igår kände jag mig ont i magen nervös inför dagens ridtur för Dansa hade visat upp sina konster igen. Idag känner jag att det kommer att gå bra. Och om hon ändå bråkar så känner jag att jag nog kan lita lite på Winston nu. Jag hoppas han finns där för mig.
 
Är på riktigt bra humör idag och nu väntar en ridtur i världens finaste snölandskap!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0