En spark

Jo ni idag kom det en lite kick från gubben bus. Han saktade av när han inte fick så jag manade på honom igen och då kom det en liten spark med bakbenen innan de återinställde sig i galoppen. Idag kände jag att jag tycker att det är lite roligt att han också har humör för det har ju jag massor. Så små saker kan jag ha överseende med så länge jag kan sitta kvar.
 
Vi red till E med Lina och Dansa idag igen och det gick väldigt bra. Winston är jävligt jobbig i skritten, han går verkligen inte en meter i lite fortare takt än sköldpaddssakta om jag inte är på och skänklar hela tiden. Det är nog det jag tycker är mest tråkigt för det känns inte som att han tycker att det är roligt då och jag vet ju att han kan gå fortare för han går ju liiite fortare hemåt åtminstone.
 
Vi galopperade mycket idag och det gillar ju Winston! Han var dock svår att få i högergalopp så jag bröt faktiskt av superfina vänstergalopper för att han ska lära sig. Till slut tog han en höger och då fick han som belöning springa på lite uppför sista kullen vid nya tåget.
 
När jag läser vad jag skrivit så känns det som att jag snöat in på "problemen" idag. Men jag tycker att det kan vara lite roligt att ha med det som har vart våra svårigheter också. Känslan i ridturen var dock hur bra som helst och Winston tyckte att det mesta (utom skritten) var latjolajbans!!
Våra fina underbara hästar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0