Han blir kvar

Den stora hästen som allt som oftast är en dröm är ju inte min egentligen. Jag har honom till låns och det är jag jätteglad för. Kontraktet gick dock ut sista juni och sedan dess har jag mest haft ont i magen och vart lite orolig att de nu kommer och tar "min" häst. Idag blev det dock klart, han blir kvar på obestämd tid. Det firade vi med att köpa ett nytt knallblått schabrak, en ny repgrimma och mysa lite ute på gården med NH övningar.
 
Han har en riktigt bra ägare som verkar tänka på Winstons bästa och som gärna vill att han står kvar hos oss och det är jag otroligt glad för. Det känns skönt att hon upplever att han har det väldigt bra med mig. Jag erbjöd henne att provrida när vi fixar med kontraktet men hon avböjde alla inbjudningar. De två går inte ihop och hon är verkligen rädd för hans krumbukter. 
 
Det kommer att bli lite ändringar, jag ska tex byta hovslagare från en som hon ha velat att jag ska ha till en annan som jag vill ha. Kommer möjligen att prova att ge honom havre någon gång i framtiden också istället för att köpa extra mat. Och jag ska ta tag i att hitta ett sätt att kunna flytta honom. 
 

Kommentarer
Postat av: Lina

Underbart!! :D

Svar: Verkligen :)!!
Hanna

2014-07-04 @ 00:28:09
URL: http://olinao.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0