Samma bikini - 4 år senare

När jag började med lchf så tänkte jag att jag bara skulle prova på den bantningsmetoden precis som jag gjort med alla andra metoder. Jag blev dock fast och trots en alldeles för ostrikt diet just nu så älskar jag hur min kropp fungerar på LCHF kost.
 
De sista 20 kilona verkar vara svåra att få bort för min motivation är inte lika bra nu som tidigare. Men om man ska prata om hur jag mår så är jag ju ännu mer en kämpe nu och energinivån är bättre. Så det jag vill säga är att även om jag inte har nått mina mål och inte direkt har motivationen så är faktiskt kroppen jag har nu sundare än tidigare.
 
 
Idag när jag skulle ut i solen idag så insåg jag att alla mina bikinisar var i tvätten och då hittade jag denna gamla goding som jag alltid knäppte veckoupdates i i början. Tänkte därför att det var lite roligt att ta nya kort. Det syns kanske inte hur annorlunda denna sitter nu motför förut. Kan dock meddela att den är stor runtom(tidigare skar den in i huden och skapade en klump överhängande fett på sidorna) och att den nu täcker mina boobs med marginal. Jag gillar den!

Kommentarer
Postat av: Lina

På profilbilden ser du inte bara smal ut, utan också väldigt slimmad ut! :)

Svar: Inte så fläbbig ;)
Hanna

2014-07-29 @ 23:28:53
URL: http://olinao.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0