Sikken häst

Jag red ut på Winston själv kväll efter åtta eftersom det är så varmt. Han har vilat i nästan en hel vecka och idag blev han nyskodd. Jag skakade när jag hoppade upp, så nervös var jag. Men han var så himla cool så jag lugnade mig fort.
 
Han spatserade på väldigt piggt men var inte alls rädd för saker och då har jag inte alls något emot att han är framåt. Vi stannade och pratade med Lina vid Annikas hus. Hon tyckte också att hovarna såg ut som på en vanlig häst nästan haha.. De är så småa nu. Känns som att han får mycket bättre stöd och lättare att trycka ifrån. Inte ett uns ömfotad kände vi av heller. Han var nästan lite lik en vanlig häst att rida idag. Inge seghet, inte så tung att skänkla, lite stark att få stopp på hemåt men jag vet faktiskt ingenting som kunde ha gått bättre. Det är ju sååå roligt att rida.
 
Han skyggade en gång kom jag på nu och det var när vi kom i galopp och det flög upp en fågel alldeles bredvid vägen så det var ju inte alls konstigt. Han var ljuvlig att rida idag. Världens bästa häst skulle man kunna säga!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0