En hel natt

Vaknade helt lycklig imorse då jag insåg att jag hade sovit hela natten utan att vakna. Har dock haft lite ont i magen under dagen men nu känns det riktigt bra för första gången på en vecka. Jag blir så himla trött av att inte kunna sova och att vara energilös är inte min grej.
 
Idag gav jag mig en lugn dag som uppladdning inför veckan som kommer. Först ut var stallen. Jag körde bruksridning med Winston och han var så duktig!! Bruksridning för mig är start, stopp, trav, skritt, galopp, backa, halt och så tog vi två hopp!! Vårt första gemensamma hopp i galopp tillsammans. Jag är så jävla stolt och nöjd!! Lina tömkörde Dansa och Bronzac.
 
Sen åkte jag till Växbo och bytte bil för min bil har ett trasigt hjullager. Snickersnackade med mina fina föräldrar och så hämtade jag hem min underbara hund. När vi kom hem städade jag det vidriga köket och sen la jag mig på golvet och mös med missungarna som nu gärna vankar omkring utanför korgen. Sen har jag pysslat här hemma. Målat om kattkorgen och gjort en massa nödvändiga grejer. Nu sitter jag nöjd och glad i soffan.
 
Imorgon ska jag och Winston ut på äventyr, wiiie..
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0