Kappan efter vinden

Jag skulle fram till för cirka ett år sedan kunnat skriva i sten allt jag tyckte och tänkte. Jag tycker att det är så sjukt jäkla jobbigt med människor som ändrar sin ståndpunkt hela tiden. Eller som säger en sak ena veckan och en annan nästa vecka. Att hela tiden ändra uppfattning om saker och tyckande om hur saker ska vara är fullständigt oförståligt i min värld. Nu har jag blitt en sån!
 
En sån person som jag har så otroligt svårt för att ha förståelse för alltså. Varför?! Jo hästar, ridning, kunskap. Ju mer kunskap jag får, ju mer infallsvinklar jag får, ju mer jag provar, ju mer jag vågar och ju mer Winston vill desto mer ändrar jag mig. Det är fruktansvärt irriterande. Jag kommer på mig själv hela tiden med att ändra mig om saker och ting. Dessa kom jag på bara igår..
"Jag kommer aldrig att hoppa" - Det tycker jag är super spännande nu även om vi inte riktigt hoppar, men jag känner inte att det är helt omöjligt att vi kommer hoppa lite i framtiden.
"Jag vill inte rida på asfalt" - Varför?! Nu känns det helt orimligt att tänka så. Jag var rädd för att ramla av i det hårda och sen ansåg jag att det slet mycket på Winston hovar(vilket det gör men det är ok i rimlig mängd).
"Jag tänker inte använda spö!!!!!" - Winston har blitt så himla mycket bättre och kvickare sedan jag lagt till spöt mer och mindre under vissa ridturer. Jag tänker att 1700 skänklar eller att ta hjälp av spöt?! Vad är bäst?!
 
 
Maffig kille!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0