Lycklig Lina

Dagens ridtur gick till Hårga och jag tror faktiskt det var ett tag sedan Lina var så nöjd med en uteritt, det strålade om hela henne! Det är ju alltid roligt när någon av oss har en sån där helhärlig känsla hela ridturen!! Lina och Dansa red först nästa hela tiden idag plus att vi gick om varandra lite nu och då. Skönt att det börjar kvitta vart vi rider i ledet. Jag känner att jag kan ta mer kontroll utan att Winston bråkar efter att jag red EN gång med Linda. Det var otroligt bra för mitt psyke för då kunde jag prova, bakom Dansa kan jag liksom inte prova och så går det åt skogen så att vi hamnar för nära henne då blir det inte bra. Men bakom Jusse kändes det som att det var lugnt.
 
Allting gick bra idag. Winston drog på som bara den i traven några gånger men det var efter att vi hade galoppat och det tycker ju han är mycket roligare så han vill gärna fortsätta göra det. Winston är ju fortfarande otroligt seg i skritten men nu är han väldigt pigg i traven. Stå stilla är inte alls hans favoritsysselsättning i alla lägen längre heller, sjukt men lite roligt änså. Galoppen är han pigg i när han känner för det och i början han blir dock trött relativt fort så vi måste konditionsträna mera. 
 
Vi red upp till Hårgaberget parkeringen och sen in i skogen. Winston gillade inte vägen där då det är rätt stora vassa stenar och jag gillade den inte på grund av björnrisken men men vi överlevde. Förhoppningsvis blir han lite okänsligare i hovarna efter skoningen imorgon också.
 
Känns jäkligt skönt att inte vara rädd för att rida längre. Jag känner mig inte alls rädd för att han ska bråka med mig. Det är lite läskigt att jag inte känner mig rädd men ändå så himlans befriande. Det är så mycket lättare att göra saker bra om man kan ha focus på det man ska istället.
 
E gick med en bit med Baltazar så vi fick lite soliga fina kort!


 


 

Kommentarer
Postat av: Linda

Kul! :)

2014-06-20 @ 18:12:22
URL: http://lindabj.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0