Tjaa

Här är det riktigt bra idag! Dagen har varit givande och jag är påfylld med energi. Åkte till Veronica och mös med bebis och drack alldeles för mycket kaffe tidigare idag. Veronica är så himla klok och under timmarna jag är där hinner vi prata igenom hur många ämnen som helst. Dessutom tycker vi ganska lika vilket gör allting mycket enkelt och lättsamt haha.
 
På vägen hem tog jag hand om stallet. När jag kom dit hade avbytaren disco och musik på högsta volym haha.. Helt crazy men väldigt härligt och det kändes lite "sommar fest" över hela ladugården. Tror djuren blir liite lyckligare av musik också. Kändes som att alla sysslor gick snabbt och jag gick bara runt och njöt av lugnet och av att alla tankar inte var tunga eller jobbiga. Baltazar och jag kastade lite boll och rejsade runt på gården och på skullen. Han är fin min vän. Så fick hästarna komma in och Dansa såg ut som en lerhög så hon fick mest uppmärksamhet idag. Stod hur snällt som helst i gången och verkade gilla att bli ren från all lera. Winston var mysig och ganska lortig även han. De andra två var relativt rena så de fick varsin snabb borstning innan jag åkte hemåt.
 
Väl hemma försökte jag byta lampa på bilen men det gick inte bra. Attans alltså att jag ska vara så okunnig på bilar. Vill ju inte åka med bilen i mörker när lamapn är trasig. Kom hem och Baltazar åt massor med mat, både morgon och kvällsmaten på en gång. Tänkte att vi därför borde gå en vända och kom på den brilljanta idéen att det var hoppträningar på ridhuset. Så vi gick helt enkelt dit och tittade på en träning och sen hem. Vi var båda lika nöjd när vi kom hem igen. Nu har jag fixat lite på datorn och ska strax hoppa i säng för jag ska till stallet tidigt imorgonbitti.
 
På träningen var det en "Winston häst" med så jag fick lite tips och trix som man bör tänka på när man rider sån typ av häst. Riktigt bra att lyssna och titta på träningar nu när jag fattar lite mer. Ska tex sitta lite mer i sadeln för att få honom att gå mer på bakbenen. Jag vill gärna ställa mig för att göra det så lätt för honom som möjligt men då är det tydligen bättre att låta honom kämpa på med bakbenen än att det ska slita mer på frambenen. Det lät sunt när hon sa det och hästen såg ut att jobba bättre då ryttaren gjorde så. Jag vet såklart att man inte kan ta övningar och saker rakt av till Winston eftersom han inte alls är lika vältränad och så men detta var en häst med svagare bakdel som behövdes tränas upp. Så lite lika var dom. Om det inte funkar så får jag väl skita i det, men prova kan jag ju.
 

Kommentarer
Postat av: Lina

Kör på det dom sa på träningen! Är superbra och viktigt!

2014-03-04 @ 23:39:24
URL: http://olinao.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0